Richtlijnen Coronavirus Amannij

Sinds maandag 18 mei heeft Amannij de huisbezoeken weer opgestart. Het kan zijn dat er in de eerste weken nog een combinatie gemaakt zal worden van huisbezoeken en begeleiding op afstand, uw begeleid(st)er zal hier contact met u over opnemen.

Bij de huisbezoeken zullen wij de richtlijnen van het RIVM hanteren. Hierop heeft Amannij voor nu de volgende maatregelen opgesteld;

 • Indien er bij de begeleid(st)er sprake is van verkoudheidsklachten of er een gezinslid is met benauwdheidsklachten of koorts, dan komt de begeleid(st)er niet bij u thuis en krijgt u begeleiding op afstand;
 • Voorafgaande aan het huisbezoek neemt de begeleid(st)er contact met u op om te vragen of u en eventuele gezinsleden verkoudheidsklachten vrij zijn. Zo niet dan komt de begeleid(st)er niet bij u thuis en krijgt u begeleiding op afstand.
  tijdens de huisbezoeken wordt er 1,5 m afstand gehouden;
 • Indien mogelijk tuinbezoeken i.p.v. huisbezoeken oftewel zoveel mogelijk buiten afspreken;
 • Begeleid(st)er rijdt niet met cliënt in de auto;
 • Begeleid(st)er neemt indien gewenst zelf drinken mee;
 • Begeleid(st)er gebruik bij voorkeur handschoentjes bij computer gebruik of post doornemen. Indien deze niet beschikbaar zijn zal begeleid(st)er zijn/haar handen goed wassen en zelf zorgen voor een handdoek.

Het coronavirus is niet weg en we moeten met zo’n allen voorzichtig blijven. Door de genomen maatregelen denkt Amannij de huisbezoeken weer veilig op te kunnen starten.

Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen met kantoor 0512-247740.

Laatste update: 25-05-2020 17:00

Neem contact met ons op

Wij proberen uw bericht binnen 24 uur te beantwoorden, op werkdagen. Voor dringende gevallen raden wij u aan telefonisch contact op te nemen*.

*Cliënten worden verzocht contact op te nemen met zijn/haar begeleider.

Zivver logo

Vanwege de nieuwe privacywetgeving; Algemene verordening gegevensbescherming (AVG), is het bij Amannij alleen nog mogelijk via ons beveiligd mailen systeem, Zivver, online contact met ons op te nemen. Daarnaast kunt u ook tijdens openingstijden ons telefonisch bereiken. Via onderstaande knop kunt u ons een beveiligde e-mail sturen.

Verstuur een veilig bericht

Algemene contactgegevens

Openingstijden

Maandag – donderdag 9:00 – 17:00
Vrijdag 9:00 – 12:00
Zaterdag – zondag Gesloten

Bedrijfsgegvens

 • Amannij

 • KVK nummer: 01115971

 • BTW-id: NL001454141B44