Richtlijnen Coronavirus Amannij

Update 16-03: Naar aanleiding van het genomen besluit door de overheid om alle scholen, horeca en sportclubs te sluiten heeft Amannij vanochtend overleg gehad. Zoals eerder aangegeven volgt Amannij de richtlijnen van het RIVM en wil ervoor zorgen dat het virus zo weinig mogelijk verspreid wordt.

Amannij heeft het besluit genomen naar aanleiding van de richtlijnen van het RIVM en na overleg met diverse instanties geen fysieke begeleiding meer aan te bieden. Alle begeleiding zal op afstand worden geboden. Denk hierbij aan telefonisch, via WhatsApp, FaceTime ed. Mocht er echt iets nodig zijn, neem dan contact op met je begeleider. Die zal met kantoor overleggen hoe dit opgelost gaat worden.

Mochten er vragen zijn over dit genomen besluit of heeft u andere vragen dan kunt u altijd contact met ons op nemen via 0512-247740.

Update 13-03:Het Coronavirus breidt zich steeds verder uit in Nederland. Wij willen u op deze manier graag informeren over de aanpak van Amannij. Amannij houdt de ontwikkelingen goed in de gaten en volgt de gestelde richtlijnen van het RIVM.

Wij verzoeken medewerkers hun handen te wassen bij binnenkomst en vertrek en geen handen te schudden.

Uw begeleider zal telefonisch contact met u opnemen voordat hij/zij bij u komt om te gezondheidssituatie met u te bespreken. Wij verzoeken medewerkers hun handen te wassen bij binnenkomst en vertrek en geen handen te schudden.Wij vragen aan u om contact op te nemen met uw begeleider indien u verkouden, snotterig of hoesterig bent.

Tevens zullen alle kantoorwerkzaamheden tot nader order vanuit huis uitgevoerd worden. Amannij blijft telefonisch bereikbaar op 0512-247740. De wachttijd kan iets langer zijn dan u van ons gewend bent.

Laatste update: 16-03-2020 10:44

Neem contact met ons op

Wij proberen uw bericht binnen 24 uur te beantwoorden, op werkdagen. Voor dringende gevallen raden wij u aan telefonisch contact op te nemen*.

*Cliënten worden verzocht contact op te nemen met zijn/haar begeleider.

Zivver logo

Vanwege de nieuwe privacywetgeving; Algemene verordening gegevensbescherming (AVG), is het bij Amannij alleen nog mogelijk via ons beveiligd mailen systeem, Zivver, online contact met ons op te nemen. Daarnaast kunt u ook tijdens openingstijden ons telefonisch bereiken. Via onderstaande knop kunt u ons een beveiligde e-mail sturen.

Start veilig bericht

Algemene contactgegevens

Openingstijden

Maandag – donderdag9:00 – 17:00
Vrijdag9:00 – 12:00
Zaterdag – zondagGesloten

Bedrijfsgegvens

  • Amannij

  • KVK nummer: 01115971

  • BTW-id: NL001454141B44