Amannij biedt ambulante thuisondersteuning, ook wel ambulante begeleiding, aan mensen met diverse problematiek.

Wat is ambulante thuisondersteuning?

Het gaat om mensen die op zichzelf wonen of om gezinnen waarvan een of beide ouders een verstandelijke beperking heeft.

Hoe meer eigen vaardigheden en sociale contacten buiten de deur, hoe minder ondersteuning iemand nodig heeft. Al onze inspanningen kennen uiteindelijk één doel; ervoor blijven zorgen dat mensen met een beperking door middel van de juiste ondersteuning, samen met het eigen netwerk, volwaardig kunnen deelnemen aan de maatschappij.

Ambulante begeleiding

Wat voor ambulante begeleiding biedt Amannij in de thuissituatie?

Amannij kan u begeleiden bij verschillende hulpvragen. Wij kunnen u onder andere begeleiden bij het zelfregelend vermogen. Denk hierbij aan het regelen van dagelijkse bezigheden, besluiten nemen, plannen, organiseren en structureren van taken, sociale relaties, opvoeding en geldzaken samen met één van onze ambulant begeleiders. Het doel is om met onze ondersteuning ervoor te zorgen dat u weer (gedeeltelijk) zelfstandig kunt functioneren. Onze doelgroep bestaat uit kinderen en jeugdigen, volwassenen, ouderen en gezinnen.

Amannij heeft geen wachttijd!

Wanneer heb ik ambulante thuisondersteuning nodig?

Amannij biedt ambulante thuisondersteuning aan mensen met diverse problematiek, onder andere aan mensen met:

  • Niet aangeboren hersenletsel (NAH);
  • Licht verstandelijke beperking (LVB);
  • Psychiatrische stoornissen;
  • ASS problematiek;
  • Overig

Hoe vraag ik ambulante begeleiding aan?

Wilt u gebruik maken van ambulante ondersteuning thuis? Dan kan dit vanuit;

Voor Wmo en PGB heeft u een indicatie nodig vanuit de gemeente of vanuit het zorgkantoor. Lukt het u niet om een indicatie aan te vragen, neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via het contactformulier.

Waar biedt Amannij ambulante begeleiding aan in de thuissituatie?

Onze ambulante begeleiders zijn in de provincies Friesland, Groningen en Drenthe actief. U kunt per provincie bekijken in welke gemeenten Amannij begeleiding thuis aanbiedt en welke vormen van ambulante thuisondersteuning er aangeboden worden.

Enkele voorbeelden van gemeenten waarin Amannij actief is, zijn: Smallingerland, Heerenveen, Westerkwartier, Assen, Tynaarlo en meer.

Vrijblijvend contact opnemen

Bent u opzoek naar ambulante thuisondersteuning? Vul hieronder uw telefoonnummer in en één van onze medewerkers zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Telefoonnummer

Bedankt! Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.
Er is een fout ontstaan, probeer het later opnieuw.